yusufultraman.com - Info Semasa: Sukan, Ads Review & Lain2

Website Mengenai Info Terkini:Isu Semasa, Hiburan, Sukan, Kartun, Ads Network & Pelbagai Lagi

Bayaran Ke 17 Mobicow (Mobile Ads) - Ad Network


Buat duit dengan Mobicow (Mobile Ads)
Mesti dah ramai tau pasal iklan Mobicow ni tapi saja lah aku nk share, dah lama tak update pasal iklan blog ni. Aku join mobicow ni pon sejak tahun 2014 lagi, sekarang baru rasa nak update bab ni, itu pon kejap pasang kejap buang.. huhu

Mobicow
-Iklan mobicow hanya muncul bila korang buka blog dengan telefon canggih korang tu dan iklannya akan muncul di belakang blog.

-Iklan ni takkan nampak bila korang buka blog dengan pc ataupun laptop

-Tak perlu cashout pun asal cukup 5 usd je akan auto cashout, tak perlu tunggu 100 usd bagai (sebulan sekali bayaran, contohnya bulan ni korang dapat 10 usd jadi bulan depan mobicow akan buat bayaran.

bayaran bulan lepas

Cara Pembayaran 
Paypal - 5 usd

Sign Up
Untuk daftar klik banner bawah (untuk blog bersih saje ye guna banner bawah tu.. blog trafik seksi ke apa ke yang memudaratkan diri boleh daftar terus kan web mobicow..

loading...
Labels: Ad Networks, duit online

Thanks for reading Bayaran Ke 17 Mobicow (Mobile Ads) - Ad Network. Please share...!

1 Comment for "Bayaran Ke 17 Mobicow (Mobile Ads) - Ad Network"

dah susut banyak letak mobicow nih..susah nak cari makan sekarang nih.. ramai dah letak ads blockers..

Back To Top