yusufultraman.com - Info Semasa: Sukan, Ads Review & Lain2

Website Mengenai Info Terkini:Isu Semasa, Hiburan, Sukan, Kartun, Ads Network & Pelbagai Lagi

Buat Duit Dengan AdNow (Bayaran Pertama) - Ad Network


Buat Duit Dengan AdNow (Native Ads) Dan Bukti Bayaran

Mengenai AdNow 
-Adnow adalah syarikat pengiklanan native. Kami bekerja dengan teknologi pengakhiran pengiklanan yang tinggi seperti RTB, data yang besar untuk berkhidmat iklan yang paling relevan dan menarik. Platform kami adalah keuntungan terbaik untuk penerbit dengan tumpuan penonton wanita.

contoh iklan (sesuai letak di bawah post) 

Payment Method (Cara Pembayaran) - Seminggu - 2 Minggu
Paypal - 20 USD
Wire - 200 USD
Wire e-check - 200 USD

bayaran

Alamat
-Las suite 5 Percy Street London, UK United Kingdom

Sign Up
Untuk daftar klik sini Adnow
(hanya blog/website trafik elok saja, website trafik seksi, seksa dan yang memudaratkan diri boleh daftar terus ke web adnow)

Satistik - - utk lebih jelas klik gambar
Setting - Pastikan buang tanda di 2 tempat tersebut supaya iklan yang tak berapa ok kuar.

Buat Duit Dengan Yuhu Ads (Bayaran Pertama) - Ad Network


Buat Duit Dengan Yuhu Ads Dan Bukti Bayaran

Mengenai Yuhu Ads
Yuhu Ads is a mobile advertising network that has a young and highly qualified team.
We have a completely own Ad Exchange RTB platform to offer solutions to both Publishers and Advertisers.

Payment Method (Cara Pembayaran) - Mingguan
Paypal - 10 EUR
Wire transfer - 100 EUR
-rate sekarang 10 EUR - RM 46.01

-tempoh bayaran mingguan tapi aku cashout 14/6/2016 semalam dah masuk paypal, tak sampai 3 hari pun

Alamat
Yuhu Ads, S.L
Av. Corts Catalanes 9, 2 - 8D 08173 Sant cugat del Vallés Barcelona

Contact
Email info@yuhuads.com
Phone+34 934 615 477

Sign Up
Untuk daftar klik sini Yuhu
(hanya blog/website trafik elok saja ye)
seperti biasa blog/website trafik seksi, seksa dan yang memudaratkan diri boleh daftar terus ke web Yuhu Ads

Bayaran Pertama

Revenue (Yuhu Ads ni lebih kepada CPL - Cost per lead

Jenis Format Iklan - Cadangan untuk korang pasang Interstitial

Note
-yuhu ads ni iklan smartphone, iklan akan nampak bila guna fon je kalau guna laptop/pc tak nampak
-setakat ni iklan semua ok, tak da lagi iklan judi, arak or lucah, kalau nampak iklan macam tu boleh la kita cuba iklan lain plak.. cari yang elok.
-tak paham boleh tanya di komen

Update lepas daftar (Cara add website), no 1

No 2. (isi nama blog n url,tanda Mainstream dan Important, save..

No 3. Pilih salah 1 format iklan Interstitial, Pop up, Redirection,Direct Link, Bottom Fixed dan tanda accept dan klik request zone

No 4. Siap, tunggu dalam sehari dan pasang kod

Cashout Nuffnang Ketujuh (Jumlah Terkumpul RM1,109.76)


Cashout Nuffnang Kali Ke-7, Total Earnings RM1,109.76
Salam semua., hujung-hujung bulan ni mesti ramai blogger yang cashout nuffnang kan? termasuklah aku ni yang dah lama tak layan nuffnang.. haha

Mula dapat hasil dari nuffnang hujung tahun 2009 dan hujung tahun 2010 aku berhenti letak nuffnang, aku pasang innity dan admax (Komli).

Hujung 2014-2015 aku behenti update blog ni, nak dijadikan cerita innity aku kena suspense dan 2016 aku rasa rajin nak update blog pertama aku ni so aku pasang nuffnang balik. Jumlah terkumpul semua hasil aku dengan nuffnang ni RM1,109.76. Ok la kan walaupun tak puluh-puluh ribu macam blogger-blogger hot..haha

Aku ada banyak lagi nak update bab iklan-iklan blog ni, nanti aku update ok. Sekarang korang tengok-tengok lah dulu ape yang ada kat menu Ads Network tu, yang pasti aku dah cuba dan dibayar.

Buat Duit Dengan Social Reality (Bayaran Pertama) - Ad Network


Buat Duit Dengan Social Reality (SRAX) Dan Bukti Bayaran 

Mengenai Social Reality 
-Social Reality delivers a complete set of advertising and marketing tools and services powered by real-time automation. Our proprietary technology connects the social and digital spheres to offer brands, agencies and publishers new and measurable opportunities to target, reach and monetize their audiences.

Payment Method (Cara Pembayaran)
Paypal - 10 USD (sekarang tak pasti)
Check - tak pasti

Alamat
New York
The Empire State Building, 350 Fifth Avenve, 59th Floor, New York, NY 10118

Los Angeles
456 Seaton St., Los Angeles, CA 90013

Minneapolis
621 West Lake Street, Ste 225 Minneapolis, MN 55408

Milan
Viale Cassala 32, 20143 Milan

Mexicali
Calz. Cuauhtemoc #328 Local 10 Plaza Victoria, Col. Aviación C.P. 21200 Mexicali B.C

Sign Up/Website
- www.socialreality.com

Revenue
-maaf tak dapat nak tunjuk dashboard mungkin akaun SRAX aku dah kena ban sebab tak buka banyak bulan rasanya. Lepas dapat bayaran pertama aku terus test iklan lain.

Bukti Bayaran


Buat Duit Dengan AdsOptimal (Bukti Bayaran Pertama) - Ad Network



Buat Duit Dengan AdsOptimal

Mengenai AdsOptimal
-AdsOptimal (Sosial Nation Inc) telah ditubuhkan pada bulan Oktober 2012 dan terletak di San Francisco, California.

Kami telah berada di tempat anda. Kami tahu tindakan pertama apa yang diperlukan untuk membina perniagaan kerana kami telah melakukannya sebelum ini. Himpunan kami termasuk membina beberapa aplikasi terbesar di web dan Facebook yang mencapai lebih daripada 150 juta orang. Kami telah beralih dari kepayahan kepada 1 produk yang boleh membantu anda maju dalam perniagaan. Sama ada anda dalam 1 kumpulan atau 1000 syarikat.

Payment Method (Cara Pembayaran)
Paypal - 50 USD
Check - 50 USD

Alamat
San Francisco, California

Contact
Phone: (415) 993-VR-AD
Email - genie@adsoptimal.com

Sign Up
Untuk daftar klik referral aku sini adsoptimal ref (hanya blog/website trafik elok saja daftar ikut referral aku ye) trafik seksi, seksa dan yang memudaratkan diri boleh daftar terus ke web adsoptimal.

website - www.adsoptimal.com

Komen
-Komen aku mudah saja, yang susah nak dapat adsense ataupun alternatif adsense boleh cuba.
-Lagi 1 iklan adoptimal lebih kurang adsense juga cuma bezanya yang ni cpm tapi untuk akaun premium 
-web premium akan dapat 15 usd kredit (selepas diterima semasa daftar) dan pendapatan yang lebih tinggi

Bayaran Pertama


Revenue (Trafik aku tak banyak mana, sehari banyak tu jela aku dapat)

Bayaran akan datang (Ke-4)
Nota khas
-Kalau nak tanya apa-apa komen kat bawah ok, InsyaAllah akan ku balas

Buat Duit Dengan Yieldads (Bayaran Pertama & Kedua) - Ad Network


Buat Duit Dengan Yieldads

Yieldads is a leading online advertising sales network and one of the most trusted independent global audience networks in the world. Currently our online advertising network has served over 2.1 billion impressions with over 2,000 advertisers spanning 93 countries every month and the numbers are still growing rapidly.

Payment Method
Paypal - 50 USD
Wire Transfer - 100 USD

Alamat
YieldAds Sdn. Bhd.
Level 20, Suite 20.02,
The Gardens, South Tower,
Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,
59200 Kuala Lumpur, Malaysia.

Contact
Tel.: + (603) 2282 6413
Fax.: + (603) 2282 6096

Email: info[at]yieldads.com

Website -  www.yieldads.com

Lebih lanjut lihat website diatas.

Komen
Agak slow bagi blog kurang trafik..yang penting dibayar.Ni pun kejap pasang jap tak, pasang untuk isi tabung paypal buat bayar domain.. Post akan tentang qadabra ads.

Payment Proof - bayaran pertama bulan Jun 2012 dan bayaran kedua pada bulan april 2013 melalui wire transfer kerana paypal mereka bermasalah time tu.di bawah bukti bayaran pertama.



Back To Top