nuffnang vs innity


VS







salam semua..sejak dua tiga hari ni banyak pulak aku tengok membe-membe blogger pasang innity..diaorang cakap mahal dibayar innity ni,berbaloi-baloi katanya..hehe..ada yang tukar nuffnang ke innity,ada jugak yang pasang dua-dua..ada yang pasang innity kejap je pastu pasang nuffnang balik..jom tengok syarat2 yang ditetap oleh nuffnang n innity..mesti ada kelebihan masing-masing.

innity
-Website harus memiliki minimum 15.000 Pageviews per bulan
-Website harus memiliki minimum Pengunjung Unik 3.000 per bulan
-banyak lagi syarat-syaratnya..tengok sini http://innity.com/publisher/site-requirements.php

nuffnang
setahu aku nuffnang senang je..ada blog dah boleh pasang..xda banyak karenah pun..

padan la bayarannya mahal tengok syarat la..hihi..syarat ketat tu,mampu ke korang atasi halangan-halangan tersebut?macam game plak..
aku pun jadi was-was jugak bila tengok ramai yang tukar ni,tapi was-was kejap je..hihi..
ingat jadi sesuatu kat nuffnang.nuffnang ok je,masih cool dan banyak lagi yang pasang nuffnang..

9 Ulasan

  1. aku stick pada nuffnang..
    =)

    BalasPadam
  2. haha..korg dpt buffrd lupakn jela innity.hahah. tp terase daku ko ckp psg dua..haha..ak nk tgk performance mane yg ok..nt ok,akan ku update kn.haha

    BalasPadam
  3. aku pun tergugat..teringin juga mencuba..blom cuba blom tahukan?

    BalasPadam
  4. hahahaha~
    otomen...ade org terase kekekeke
    aku still lub my nuff
    mwah3...
    *actly sbb page aku ta la sampai 15000 page perview /month*

    BalasPadam
  5. klu tgk earning mmg setakat ni innity nampak ok... diorg update earning time to time, so senang sikit tengok.. akupun baru join innity 3 hari, earning dah dapat RM40++.. apapun ttp juga pasang dua2.. syg jg nak lepaskn nuff hehe

    BalasPadam
  6. Rasanya yang belum pernah dapat first income dari nuffnang kena dapatkan dulu...nanti trafik dah ok baru beralih arah...:)

    BalasPadam
  7. erm....masih dengan nuffnang.. traffic pun rendah sangat lagipun...

    BalasPadam