Dapat buffered lagi dan sedikit tips - yusufultraman.com //]]>

Khamis, Jun 10, 2010

Dapat buffered lagi dan sedikit tips

salam semua..hehe..semalam kapal terbang airasia mendarat disini dan terus melekat..haha..
ada jugak kapal nak mendarat sini..kira ok la kan.

TIPS mendapat buffered ..1 je..banyak2 pening oo..
mantainkan trafik blog anda..setakat ni alhamdulillah menjadi lagi..
dalam setahun kat alam blog ni dapat la dalam 30 lebih kot buffered.
ni buff dah jd Metered..banyak ni la dpt lepas cashout yang ke 2
bln 12 or 1 ntah..hehe..
trafik minggu ni dapat airasia

ni minggu lepas tak dapat apa sebab tenet wat hal..xleh nak on..haha
2 minggu sebelum ni dapat berturut-turut
kira seminggu 1 buffered la..jadi la tu,trafik pon ciput je blog aku..
dapat digi weave,abih digi coffee mate ambik alih.
seminggu trafik junam macam saham jatuh..xdapat la minggu tu..hehe
minggu ni trafik ok blk dpt le 1 airasia..

tempat pilihannya kat sidebar sebab situ 5 bintang..hehe
sekian,selamat mencuba dan selamat berjaya jugak la..





Share with your friends

---

20 ulasan

  1. mak aihhh..nak 30 lbh da bufferd...krole 1 pon xdak g...heee...

    BalasPadam
  2. tahniah
    [aku baru je dapat 1 bufferd]

    BalasPadam
  3. ha ah.. traffic tu penting.. minggu lepas yang jadi metered sapai 5.. sedih oo :'( gara2 tenet slow dan tak dapat blogwalking.. alhamdulillah minggu ni naik.. setakat ni dapat 18 je. tapi tak kira pulak yang dah cashout.. cashout tapi cektak sampai2.. lagi sedih. dah dua minggu nuff hanta emel cakap dah hanta cek tapi non ado.. huaaa nanges :'(

    BalasPadam
  4. ak xde la smpi 30...tq penah bg tps kt ak...skg ni ak dh penah dpt 5 6 bufferd la...hehe....dh cashout jgn lupe blanje...hehe :D

    BalasPadam
  5. nice3 n3 ...visit mine if free k ;D

    BalasPadam
  6. wahhh sonok nye dapat buffer.. uhukkk
    banyak da dapat erk..
    kagomss..
    heeee

    BalasPadam
  7. wow,mengancam..ssh laa nk lekat buffered skrg.. baru ada 1.

    BalasPadam
  8. smpai skrg xphm apa tu buffered n sewaktu dgnnya hehe

    BalasPadam
  9. buffered tu kira iklan kempen la..hehe
    iklan ni kira visitor..klik pon xpa dpt le ctr bonus ckit..

    BalasPadam
  10. aku x penah dpt metered tu lgi. sedey2..

    BalasPadam
  11. pewh..terbaik la ko otomen

    BalasPadam
  12. fuhh 30 tuuuuuu..kesayangan NN ni :)

    BalasPadam
  13. waa..bnyk dapat..tahniah3..beznye..:)

    BalasPadam
  14. sy dpt bufferd tp kat blog yg x aktif.. mcmne tue?? yg kt blog aktif non ado...huhuhu...

    BalasPadam
  15. hehe, tahniah dek
    tapi kalau dpt buffered kene maintain trafik kan
    kalau tak rugi buffered tu kan?

    BalasPadam
  16. ye sis..klu x rugi le kita..haha

    BalasPadam
  17. wah..dh bnyak buffered earning? hebat2..hehe kene bnyk blogwalking ni..

    BalasPadam

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done