Dilengkapi dengan teknologi pemproses terbaru dari AMD Athlon™ II Dual-Core dan kad grafik ATI Mobility Radeon™ HD 5430, komputer riba taruhan Fujitsu bakal menawarkan prestasi serta kualiti gambar terbaik buat pengguna.

Saksikan kualiti kandungan video menjadi lebih menarik, gambar menjadi lebih terang dan jelas serta nikmati sistem muzik yang luar biasa daripada komputer riba terbaru dari Fujitsu.

Fujitsu LifeBook LH520 hadir bersama pakej teknologi pada dimensi terbaru serta gaya hidup moden terkini.

Dijana oleh pemproses AMD Athlon™ II Dual-Core yang juga merupakan teknologi penjimatan tenaga terbaik, komputer ini menawarkan pemproses bersesuaian tugasan yang pelbagai.

Selain itu, kehadiran grafik kad dari ATI Mobility Radeon™ HD 5430 pada komputer tersebut memberikan kualiti HD kepuasan menonton seumpama suasana di skrin wayang gambar.

Menurut Pengarah Pemasaran Produk Fujitsu Asia Pasifik, Lim Teck Sin, Fujitsu LifeBook LH520 merupakan komputer yang amat sesuai untuk mereka yang mahukan sesuatu yang menepati kehendak peribadi di samping tidak terlalu mahal.

"Komputer riba ini juga direka untuk memberi dua ciri utama iaitu kepercayaan dan prestasi kepada pemiliknya," ujarnya.

Anda juga pasti teruja dengan kualiti gambar yang dipaparkan oleh komputer riba ini tatkala melihat gambar-gambar anda sama sebelum mahu pun selepas ia di edit.

Ditambah pula dengan keasyikan alunan muzik yang dimainkan oleh komputer riba ini.

Namun, antara kelebihan yang terbesar adalah kecerahan serta ketajaman wayang gambar HD pasti memuaskan hati pemiliknya.

Di tambah dengan kamera 1.3 mega piksel serta mikrofon stereo berkembar binaan dalam memudahkan anda berhubung dengan rakan-rakan mahu pun ahli keluarga di seluruh dunia melalui perisian seperti Skype dan Messenger.

Bersama dengan segala kelebihan teknologi terkini tersebut, Fujitsu sedar ia akan menjadi pilihan ramai justeru komputer riba ini perlu tahan dengan kelasakan penggunanya.

Ia juga bakal dibawa ke mana-mana sahaja oleh pengguna oleh demikian pembikinan Fujitsu LifeBook LH520 turut mengambil kira situasi tersebut.

Sebagai contoh teknologi kalis tumpahan pada papan kekunci yang mana boleh mengelakkan kerosakan yang teruk apabila berlakunya tumpahan seperti air kopi mahu pun lain-lain jenis minuman ke atas papan kekunci tersebut.

Ia di tambah pula dengan kelebihan slot kekunci BIOS, kekunci cakera keras, dan kekunci antipencuri menjadikan komputer riba ini amat berbaloi untuk dimiliki.

sumber-utusan