Saturday, March 19, 2016



Buat Duit Dengan AdsOptimal

Mengenai AdsOptimal
-AdsOptimal (Sosial Nation Inc) telah ditubuhkan pada bulan Oktober 2012 dan terletak di San Francisco, California.

Kami telah berada di tempat anda. Kami tahu tindakan pertama apa yang diperlukan untuk membina perniagaan kerana kami telah melakukannya sebelum ini. Himpunan kami termasuk membina beberapa aplikasi terbesar di web dan Facebook yang mencapai lebih daripada 150 juta orang. Kami telah beralih dari kepayahan kepada 1 produk yang boleh membantu anda maju dalam perniagaan. Sama ada anda dalam 1 kumpulan atau 1000 syarikat.

Payment Method (Cara Pembayaran)
Paypal - 50 USD
Check - 50 USD

Alamat
San Francisco, California

Contact
Phone: (415) 993-VR-AD
Email - genie@adsoptimal.com

Sign Up
Untuk daftar klik referral aku sini adsoptimal ref (hanya blog/website trafik elok saja daftar ikut referral aku ye) trafik seksi, seksa dan yang memudaratkan diri boleh daftar terus ke web adsoptimal.

website - www.adsoptimal.com

Komen
-Komen aku mudah saja, yang susah nak dapat adsense ataupun alternatif adsense boleh cuba.
-Lagi 1 iklan adoptimal lebih kurang adsense juga cuma bezanya yang ni cpm tapi untuk akaun premium 
-web premium akan dapat 15 usd kredit (selepas diterima semasa daftar) dan pendapatan yang lebih tinggi

Bayaran Pertama


Revenue (Trafik aku tak banyak mana, sehari banyak tu jela aku dapat)

Bayaran akan datang (Ke-4)
Nota khas
-Kalau nak tanya apa-apa komen kat bawah ok, InsyaAllah akan ku balas

This post have 2 Comment

Next article Next Post
Previous article Previous Post