loading...

Thursday, March 31, 2016


Cashout Nuffnang Kali Ke-7, Total Earnings RM1,109.76
Salam semua., hujung-hujung bulan ni mesti ramai blogger yang cashout nuffnang kan? termasuklah aku ni yang dah lama tak layan nuffnang.. haha

Mula dapat hasil dari nuffnang hujung tahun 2009 dan hujung tahun 2010 aku berhenti letak nuffnang, aku pasang innity dan admax (Komli).

Hujung 2014-2015 aku behenti update blog ni, nak dijadikan cerita innity aku kena suspense dan 2016 aku rasa rajin nak update blog pertama aku ni so aku pasang nuffnang balik. Jumlah terkumpul semua hasil aku dengan nuffnang ni RM1,109.76. Ok la kan walaupun tak puluh-puluh ribu macam blogger-blogger hot..haha

Aku ada banyak lagi nak update bab iklan-iklan blog ni, nanti aku update ok. Sekarang korang tengok-tengok lah dulu ape yang ada kat menu Ads Network tu, yang pasti aku dah cuba dan dibayar.

This post have 0 comments


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post