loading...

Thursday, June 16, 2016


Buat Duit Dengan Yuhu Ads Dan Bukti Bayaran

Mengenai Yuhu Ads
Yuhu Ads is a mobile advertising network that has a young and highly qualified team.
We have a completely own Ad Exchange RTB platform to offer solutions to both Publishers and Advertisers.

Payment Method (Cara Pembayaran) - Mingguan
Paypal - 10 EUR
Wire transfer - 100 EUR
-rate sekarang 10 EUR - RM 46.01

-tempoh bayaran mingguan tapi aku cashout 14/6/2016 semalam dah masuk paypal, tak sampai 3 hari pun

Alamat
Yuhu Ads, S.L
Av. Corts Catalanes 9, 2 - 8D 08173 Sant cugat del Vall├ęs Barcelona

Contact
Email info@yuhuads.com
Phone+34 934 615 477

Sign Up
Untuk daftar klik sini Yuhu
(hanya blog/website trafik elok saja ye)
seperti biasa blog/website trafik seksi, seksa dan yang memudaratkan diri boleh daftar terus ke web Yuhu Ads

Bayaran Pertama

Revenue (Yuhu Ads ni lebih kepada CPL - Cost per lead

Jenis Format Iklan - Cadangan untuk korang pasang Interstitial

Note
-yuhu ads ni iklan smartphone, iklan akan nampak bila guna fon je kalau guna laptop/pc tak nampak
-setakat ni iklan semua ok, tak da lagi iklan judi, arak or lucah, kalau nampak iklan macam tu boleh la kita cuba iklan lain plak.. cari yang elok.
-tak paham boleh tanya di komen

Update lepas daftar (Cara add website), no 1

No 2. (isi nama blog n url,tanda Mainstream dan Important, save..

No 3. Pilih salah 1 format iklan Interstitial, Pop up, Redirection,Direct Link, Bottom Fixed dan tanda accept dan klik request zone

No 4. Siap, tunggu dalam sehari dan pasang kod

1 comments:

avatar
Afif Rayyan delete June 23, 2016 at 3:38 AM

Cambest je iklan nie.. hmmm

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post