Game Solitaire klasik teringat zaman komputer besar
Korang mesti tau kan game ni? mesti pernah main di komputer abang atau kakak korang dulu-dulu.. Masa ni mana ada game macam zaman sekarang ni. Komputer sekarang pun slim-slim jer kan, dulu bukan main besar monitor tu dan berat pulak tu.

Teringat main game Solitaire ni dulu time belajar, buat hilangkan tension belajar. Korang boleh akses kat handphone, laptop ataupun tablet.


Petang - petang bosan tak ada kerja boleh la layan game ni. Ada timer jadi kita boleh tau berapa lama kita boleh beat time setiap kali main. Classis solitaire paling senang nak main, untuk yang amatur boleh try.


Yang nak mencabar sikit boleh cuba jenis spider. Yang memang dah advance tu boleh cuba yang hard sikit. Banyak jenis level dalam solitaire ni. Jadi boleh main ikut tahap kepandaian masing-masing. Paling penting game ni percuma saja tau di Solitaire.org. hehe

Senang je nak main, paling best iklan langsung tak ada, jadi tak ganggu konsentrasi masa main dan layan pun santai-santai je.

Selain game Solitaire ada macam-macam jenis lagi antaranya Card, Hidden Object, Match 3, Logic Puzzles dan Word. Dalam setiap tajuk tu pulak ada banyak lagi game, korang pilih je nak main jenis mana ok..

Selamat bersantai dan tekanan fikiran..