Buffered Mister Potato edisi ke 3

salam semua..dah 3 hari tak update blog ni..kali ni bab buffered potato..best iklan ni sebab 24jam timbul..sama je macam edisi pertama dengan kedua..kalau tidur pun dalam sejam gitu je.patut la yg edisi kedua x metered lagi rupanya sambung ke edisi ketiga terus..haha..
kiranya semua edisi dapat la..kalau ada edisi keempat harap2 dapat lagi la..haha..sudah lebih ye ultraman nih..gurau je tp kalau dapat tu kira rezeki la kan..hehe..bila dah dapat Buffered ni tunggu apa lg,terus la tekan turbo cari visitor sbb Buffered kira visitor..kalau klik ok juga dapat bonus ctr kot..disebabkan blog ultraman xfemes visitor pun susah nak sampai 200 sehari jadi masuk sikit jela tapi tu pun dah kira bersyukur ok..hidup ni jangan terlalu tamak sangat..haha..slow2 la ye..nuffnang tetap dihati ,lain je bunyi ayatnye..ekeke..kisah lama patut dilupakan...
sekian..

2 Ulasan

  1. syukur.. murah rezeki dah tu.
    semoga imbuhan dapat meningkatkan semangat... kalau api merah kat dada tu dah menyala, pasti lebih 'turbo' blogwalking...hehe
    jgn lupa jaga keselamatan negara...haha

    BalasPadam
  2. rezeki itu...milo tak dpt byk pun ;p
    da merate jln2 tau..waa

    BalasPadam