Ramalan page rank

Tadi ke blog sis dahlia tengok dia ramal blog dia. rasa nak ramal jugak la.. hasilnya 4.09/10..kira dalam page rank 4 la kot.. tapi tu la bukan kenyataan…

Cara pasang google analytics

Google Analytics is the enterprise-class web analytics solution that gives you rich insights into your website traffic and marketing effectiveness. Powerful, f…

Mencari trafik ibarat mencari ikan di sungai

Mencari trafik ibarat mencari ikan di sungai sesuai tak tajuk ni? kalau ke sungai nak tangkap ikan dengan tangan mesti xkan dapat mesti kena ada alternatif…

Cara membuat blog versi gambar

langkah pertama pergi ke www.blogger.com langkah ke 2-Buat Akaun langkah ke 3-namakan blog langkah ke 4-pilih template langkah ke 5-siap..teh tarik 1..…

Setahun ultraman_88

salam semua sedar tak sedar sudah setahun usia blog saya ni..ia dibina pada bulan 4 tahun 2009..first of all,saya nak ucapkan thanks pada semua yang membaca b…

Rahsia trafik paling junam dibongkar

salam semua semalam saya jalan-jalan ke blog sis dahlia terbaca bab Rahsia trafik paling mantap semalam dibongkar!.kali ni saya nak bongkarkan rahsia trafik …

Apa itu Evangelist di akaun nuffnang

salam semua..Tadi saja je buka akaun nuff pastu ternampak plak sesuatu yang baru..jom kita tengok apa itu Evangelist..bila dibaca macam menarik juga.. What i…

Buffered Mister Potato edisi ke 3

salam semua..dah 3 hari tak update blog ni..kali ni bab buffered potato..best iklan ni sebab 24jam timbul..sama je macam edisi pertama dengan kedua..kalau tidu…

Aku dah curang

Tadi dalam pukul 4.30 ptg aku dah curang.hehe.aku apply innity tadi jugak,dalam 5 minit dah dapat.walaupun dapat buffered lg 2 dalam masa 2 hri..Aku curang j…

nuff dah meriah balik

raya cina pun dah berlalu..nuff pun dah aktif balik,Buffered pun dah jalan..kira ok la tu..hehe..nk apa lagi trafik time nuff tido...mungkin raya cina kot..h…

Petanda

Petanda apa ye..hihi..pg td dpt email ni,tandanya cek kedua nak sampai la tu.. syukur alhamdulillah..tq semua,..apa yang penting kerjasama,no 2 penting makan..…
kisah Buffered Earnings

kisah Buffered Earnings

salam semua.kali ni aku buat entry khas bab Buffered earnings..Aku buat entry ni sebab ramai jugak tanya aku macam mana nk bagi dapat Buffered..Aku hanya mampu…

no title

2 minggu lepas minggu lepas

suasana nuff 3

mcm mana nk bg lps 200 ye?ssh nk lps ni... sapa2 ada petua x?otai2 nuff ke..haha..bg la petua ckit..