Mencari trafik ibarat mencari ikan di sungai

Mencari trafik ibarat mencari ikan di sungai
sesuai tak tajuk ni?
kalau ke sungai nak tangkap ikan dengan tangan mesti xkan dapat
mesti kena ada alternatif lain contoh jala ke pukat ke apa ke..
sama jugak dengan trafik
tak kan nak harapkan bw je?
so kena la ada alternatif jugak..ping ke,join forum ke...facebook ke
sebar je kat mana-mana pon...kat tiang elektrik pon ok..haha
kena pbagaikan aliran trafik..bw 1oo,search engines ckit dan tempat2 lain ckit
lama2 banyak la kot..tu pon ada kot jugak.
setahun layan blog baru sekali visitor lebih 400..461,hampir2 500
kalau macam ni macam mana nak lawan sis dahlia tu..haha
uncle ada bagitau dia target 6 tahun dialam blog ni tuk popular..
anda pulak bagaimana?

9 Ulasan

  1. tak rugi mencari traffic kerana perkara utama blog ialah traffic=pendapatan..
    pastikan blog dah mesra SEO, baru traffic cari blog kita.. huhuhuhu

    BalasPadam
  2. kalo nak popular tu tak dapek la kot. tapi takpe meletakkan impian dan beserta usaha ok le tu. saya tak target nak jd popular tapi cuba teruskan usaha bg entri yg berguna.

    BalasPadam
  3. ye2..impian dan usaha..silap tulis lak popular..wahaha

    BalasPadam
  4. em........thanks share..

    BalasPadam
  5. bro kenal ke sis dahlia?trafik blog dia memang mantap..mieran pun ada belajar drp dia..alhamdulillah skrg trafik blog mieran da capai target..500++ tiap ari

    BalasPadam