Warning: Visiting this site may harm your computer! (malware)


salam..selamat malam semua
sorry aku tak dapat masuk banyak blog sebab kes malware ni.
tak silap aku ni dari gengblogger..kat situ pon tulis dari sana..
apa yang perlu korang buat cuma buang banner/logo GB..bila dah ok nanti
pasang la balik..bukan suruh buang selamanya..hehe
sekian..iklan ini tiada tajaan dari mana2 pihak..harap maklum.

6 Ulasan

  1. dah lama buangggggg
    so buleh la masok kankan ;p

    BalasPadam
  2. ak tick je kat kotak proceed tu...lecehla benda ala ni

    BalasPadam
  3. byk blogger tak perasan benda nih... nak bukak blog yg kena macam tu tp ade ahli GB cakap nanti die harm dkt lappy kite kalo proceed..

    BalasPadam
  4. buang jela..nnt bila gb ok psg la blk..sng ja kan..ekeke

    BalasPadam
  5. xde kena lagi..boleh jer masuk blog mana2...

    BalasPadam
  6. blog ai tak ada logo.. hehhe.. jemput la datang..

    cheers;
    .::ZULAIKHA::.

    BalasPadam