Setahun ultraman_88

salam semua
sedar tak sedar sudah setahun usia blog saya ni..ia dibina pada bulan 4 tahun 2009..first of all,saya nak ucapkan thanks pada semua yang membaca blog saya ini..

hmm...saya belajar buat blog ini pun berpandukan dari youtube..
xda sapa pun yang mengajar atau membimbing saya membuat blog ini...dengan perasaan ingin mencuba saya inilah lahirnya blog 'ultraman_88' nie..nickname zaman layan mirc dulu..

melalui blog ini juga saya banyak mperolehi ilmu...banyak benda2 dan info2 baru yang saya dapat dari alam blog nie.. selain itu, saya juga dapat menambah kenalan melalui blog sy nie.. saya juga dpt berkongsi apa yang saya tahu kepada anda semua..

anyway thanks lah sebab sudi juga anda semua melayari blog saya nie..hidup blogger!!!


9 Ulasan

  1. pergh..dah setahun umo ultraman_88 ..blog aku baru 8 bulan..masih pramatang..haha

    BalasPadam
  2. Tahniah da setahun..
    den baru jo sebulan lebeh..

    BalasPadam
  3. erm tak sangka dah setahun...all the best la.. . :-)

    BalasPadam
  4. blog uncle masih pramatang..baru 4 bulan ..newbie beb!! uncle pun macam ko jugak..belajar main redah jer..sondol sana sondol sini..sudah setahun ko punya blog..tahniah uncle ucapkan..moga akan lebih maju jaya..

    BalasPadam
  5. wah...da setahun...comgratz2...hehe... ^_^(v)

    BalasPadam
  6. selamat ulang tahun yg pertama...
    baby lagi ni...
    hihihi

    BalasPadam
  7. sama la kita ultraman..sy pun dh setahun, bln 4 2009 wt blog..

    BalasPadam
  8. Happy adversary~~~~ for ur blog~ =D

    BalasPadam