yusufultraman.com: duit online
News Update
Loading...
Memaparkan catatan dengan label duit online. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label duit online. Papar semua catatan

Khamis, November 23, 2017

Bayaran Ke 17 Mobicow (Mobile Ads) - Ad Network


Buat duit dengan Mobicow (Mobile Ads)
Mesti dah ramai tau pasal iklan Mobicow ni tapi saja lah aku nk share, dah lama tak update pasal iklan blog ni. Aku join mobicow ni pon sejak tahun 2014 lagi, sekarang baru rasa nak update bab ni, itu pon kejap pasang kejap buang.. huhu

Mobicow
-Iklan mobicow hanya muncul bila korang buka blog dengan telefon canggih korang tu dan iklannya akan muncul di belakang blog.

-Iklan ni takkan nampak bila korang buka blog dengan pc ataupun laptop

-Tak perlu cashout pun asal cukup 5 usd je akan auto cashout, tak perlu tunggu 100 usd bagai (sebulan sekali bayaran, contohnya bulan ni korang dapat 10 usd jadi bulan depan mobicow akan buat bayaran.

bayaran bulan lepas

Cara Pembayaran 
Paypal - 5 usd

Sign Up
Untuk daftar klik banner bawah (untuk blog bersih saje ye guna banner bawah tu.. blog trafik seksi ke apa ke yang memudaratkan diri boleh daftar terus kan web mobicow..

Khamis, Mac 31, 2016

Cashout Nuffnang Ketujuh (Jumlah Terkumpul RM1,109.76)


Cashout Nuffnang Kali Ke-7, Total Earnings RM1,109.76
Salam semua., hujung-hujung bulan ni mesti ramai blogger yang cashout nuffnang kan? termasuklah aku ni yang dah lama tak layan nuffnang.. haha

Mula dapat hasil dari nuffnang hujung tahun 2009 dan hujung tahun 2010 aku berhenti letak nuffnang, aku pasang innity dan admax (Komli).

Hujung 2014-2015 aku behenti update blog ni, nak dijadikan cerita innity aku kena suspense dan 2016 aku rasa rajin nak update blog pertama aku ni so aku pasang nuffnang balik. Jumlah terkumpul semua hasil aku dengan nuffnang ni RM1,109.76. Ok la kan walaupun tak puluh-puluh ribu macam blogger-blogger hot..haha

Aku ada banyak lagi nak update bab iklan-iklan blog ni, nanti aku update ok. Sekarang korang tengok-tengok lah dulu ape yang ada kat menu Ads Network tu, yang pasti aku dah cuba dan dibayar.

Selasa, Januari 11, 2011

23 hari bersama Advertlets



Salam.Ni la hasilnya 23 hari bersama Advertlets,Iklan Advertlets bukan kira klik tapi trafik..Makin banyak trafik makin banyak la dia.
Lebih kurang BE nuffnang tu..hehe.23 hari ada la rm44.33,paling tinggi rm11 sehari trafik hampir 4 k.Akibat kecurangan ultraman_88 bersama nuffnang,seminggu dapat la rm 1- rm 2..banyak x?banyak bukan?kalau rasa sayang tak payah la madukan nuffnang(cek ke 6 sampai dah minggu lepas).

Soalan dari Uncle
uncle:adverlets dah ok ke skrg nih? dengar kata susah nak bayar...
jawapan:Jawapannya senang,selagi kita tak cuba selagi tu la tak tau bayar ke tak..Saranan disini jom la uncle cuba sekali...Asyik dengar kata je tak puas kot sebab tak rasa sendiri..Sekian

Rabu, November 03, 2010

Nuffnang,Cek ke 5,trafik dan prestasi Oktober

Trafik bulan Oktober

Referrals terbaik jatuh kepada Sis Dahlia

Sekian lama tak dapat Buffered,akhirnya dapat jugak..kes curang dulu2 la nih..hehe

Alhamdulillah..cek ke 5 sampai semalam

Rabu, September 08, 2010

Cek ke 4 dari Nuffnang dan prestasi blog


salam semua,selamat petang..
Alhamdulillah cek ke 4 dari nuffang dah selamat sampai kemarin
cek korang dah sampai ke?yang ke 4 ni xda la banyak mana tapi duit jugakkan..
syukur la tu..biasa la bila menduakan nuffnang iklan pon separuh harga.
sekarang dah kembali bersama nuffnang

ni prestasi blog dari 1sep-7sep
6sep terkena kejutan elektrik ckit
terima kasih pada sis Dahlia atas tips yang diberi
boleh dibuat sifu nih..hehe

ni plak buffered earning(BE)
setelah 2 bulan tanpa BE sekarang dah dapat balik..BE ke 30 lebih..
awek hijau dah digugurkan kejap..kejap atau selamanya..ntah la
sampai disini dulu..
SELAMAT HARI RAYA SEMUA
MAAF ZAHIR & BATIN

Selasa, Ogos 10, 2010

Cek ke 3 dari Nuffnang

salam semua..hehe..tgh hari td cek nuffnang ke 3 baru sampai..
agak lewat ckit kali ni..orang lain semua dah dapat.korg dah dpt ke?.
mungkin sebab jauh ckit kot..biasa la duduk kat planet pluto..xla..kedah je..
korg syg nuff x?haha..mesti syg kan..aku pon syg..nuffnang bayar tepat pada masanya..
tak tangguh2 punya..lps cashout je tunggu la sebulan lebih ckit..dalam minggu kedua mesti cek sampai..tapi kena cashout hujung2 bulan la..
ok la..selamat berpuasa warga2 blogger semua xkira dimana anda berada..


Jumaat, Julai 30, 2010

Cashout nuffnang ke 4 dan cabut gigi


salam semua,selamat hari jumaat.hehe
syukur alhamdulillah cashout ke 4 selamat ditekan td..
cashout bulan 6 lepas pon blum smpai dah cashout lagi..
bulan ni 60 je...bulan 7 blog ni dalam keadaan kekalutan ckit..kejap ada mangga kejap ada hijau..ni ada hijau balik..ntah la susah nak buat keputusan..xsetia ke aku nih..haha.
balik dari cabut gigi td bukak acc innity tgk ada iklan baru..tu yang pasang tu.

first time aku cabut gigi..haha..seram jugak mula2 tu..niat nak cabut dua batang gigi..
tapi family aku kata doktor xbg cabut 2 sekali..ikot doktor jgk la sebenarnya
masuk2 je bilik tu doktor tu tnya nak cabut 2 sekali ke?
aku tnya dia balik,boleh ke?bole je dia ckp.5 kali dia suntik ubt bius..haha
sekali 5 kali da kena cucuk..makan pon xlg nih.sakit plak skrg mungkin ubt bius dah abih kot..




Selasa, Julai 20, 2010

Awek hijau digugurkan sementara kerana prestasi kurang memuaskan

Awek hijau digugurkan sementara kerana prestasi kurang memuaskan

Dengan rasminya awek hijau dan buah mangga digugurkan
sementara kerana prestasi kurang memuaskan..
buat masa sekarang fokus pada awek biru.
lupakan awek2 tersebut..layan lagu ni..lama xdgr

Cake - Perhaps, Perhaps, Perhaps

You won't admit you love me.
And so how am I ever to know?
You only tell me
Perhaps, perhaps, perhaps.
A million times I ask you,
And then I ask you over again.
You only answer
Perhaps, perhaps, perhaps.
If you can't make your mind up,
We'll never get started.
And I don't wanna wind up
Being parted, broken-hearted.
So if you really love me,
Say yes.
But if you don't, dear, confess.
And please don't tell me
Perhaps, perhaps, perhaps.
If you can't make your mind up,
We'll never get started.
And I don't wanna wind up
Being parted, broken-hearted.
So if you really love me,
Say yes.
But if you don't, dear, confess.
And please don't tell me
Perhaps, perhaps, perhaps,
Perhaps, perhaps, perhaps,
Perhaps, perhaps, perhaps.

Kereta & Motor

[keretaNmotor][recentbylabel2]

IT Terkini

[IT-Kini][recentbylabel2]
Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done